Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne!

I behandlernettverk.no jobber vi for at du som leverandør av behandling skal få en enklere hverdag. Selv om vi er ditt kontaktpunkt for registrering og samarbeid med oppdragsgiverne i plattformen er det ikke alle spørsmål vi kan besvare.

For spørsmål om vilkår i en inngått avtale, håndtering av mottatte oppdrag eller noe praktisk i samarbeidet med en oppdragsgiver bør du kontakte de direkte. Informasjon om rett kontaktpunkt skal stå i avtalen med hver oppdragsgiver. Som utgangspunkt anbefales det at personen som er administrator (som godkjente avtalen) tar kontakt ved behov for bistand.

Har du spørsmål om bruken av behandlernettverk.no ber vi om at du først sjekker vår kunnskapsbase og selvbetjeningsportal. Her finner de fleste svar på egenhånd og den er tilgjengelig døgnet rundt. Kunnskapsbasen vår oppdateres kontinuerlig med nye løsninger og tips.

Finner du ikke svar i kunnskapsbasen eller har behov for personlig oppfølging kan du opprette en sak hos vår supportavdeling via Registrer ny sak.